Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Fantasivandringar : magiska mysiga meditationer
Isbn: 978-91-9837-541-1
Förlag: HB Fantasivandringar
Kategori:
Barn & Ungdom Pedagogik 6-9 år Psykologi
Tillgänglig sedan: maj 2017

E-bok

Fantasivandringar : magiska mysiga meditationer

Fantasivandra och hitta din inre skatt! 
I denna bok kan alla få fantasivandra i både rymden och havet, bland regnbågar och cirkustält. Boken innehåller 11 st Fantasivandringar. Fantasivandringar är meditationssagor för barn där barnet själv blir huvudperson i boken. Vi har skapat Fantasivandringar för att vi vill ge barn och vuxna fantasifull kvalitetstid med varandra. Meditationssagorna är spännande, glädjefyllda och utvecklande och illustrationerna inspirerar till egna fantasier. Boken innehåller även handledning och tips på hur man kan använda texterna och följa upp dem.

Varför ska man fantasivandra?
När man läser en Fantasivandring för sitt barn händer något mer än när man läser en saga. Eftersom barnet själv blir huvudperson i boken och styr handlingen har du som vuxen möjlighet att få ta del av ditt barns fantasi, tankar och inre värld på ett annorlunda sätt. Vår erfarenhet är att när man fantasivandrar tränar man upp sin förmåga att skapa önskningar och förhoppningar om livet och övar sig på att drömma och känna olika känslor och sinnesstämningar.
Boken passar bra att läsa hemma i soffan så väl som för en barngrupp i skolan. Man kan med fördel följa upp sagostunden och låta barnen måla och illustrera vad de upplevt i fantasivandringen. Äldre barn kan även skriva ner vad de upplevt.

För oss är Fantasivandringar en barnbok, undervisningsmaterial och gonattsaga, allt i ett. Möjligheterna är oändliga! Vi hoppas inspirera barn och vuxna att fantasivandra tillsammans, som vi gör med barn och barnbarn.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone