Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Likspett
Isbn: 978-91-7779-012-9
Förlag: Lind & Co Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juni 2017
Uppläsare: Torsten Wahlund
Length: 7 timmar 31 minuter

Ljudbok

Likspett

Än en gång drabbas Staden av en serie till synes oförklarliga brott som den rutinerade kommissarien Sten Wall ställs inför under några heta sommarveckor. Vem är det som plötsligt är ute efter personer med anknytning till Cykelklubben Hök? Och varför? Lika förbryllande är valet av det uråldriga redskapet likspett som mordvapen.

Gåtan kompliceras ytterligare av de mystiska clowner som dyker upp som från ingenstans och halvt skrämmer livet ur folk i Staden. Sten Wall och hans kolleger får anledning att fråga sig om det finns ett samband mellan clownterrorn och det dödliga hat som riktar sig mot medlemmar i cykelföreningen.

Likspett är den tjugofjärde deckaren i vilken Sten Wall innehar huvudrollen. Böckerna om den egensinnige och medkännande kommissarien i den fiktiva Staden har blivit oerhört populära. Wall debuterade 1981 i Gråt i mörker och har sedan dess erövrat en stor krets av läsare i olika åldrar.

Björn Hellberg är författare och journalist med en häpnadsväckande produktivitet alltsedan han började publicera sig i tidningar och tidskrifter för snart sextio år sedan. Björn, som är bosatt i barndomshemmet i Laholm tillsammans med hustrun Inger, är också en välbekant radio- och tv-profil samt en av världens främsta tennisexperter. Han har bland annat bevakat Wimbledon varje år sedan 1967 utan en missad dag och skrivit ett 25-tal fackböcker om sporten.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone