Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tysta rop
Isbn: 978-91-7779-116-4
Förlag: Lind & Co Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2017

E-bok

Tysta rop

Runt en grav i skogen står fem personer samlade. Graven är grund och liten. De har alla hjälpt till att gräva, och en grop stor nog att passa en vuxen hade varit mycket mer tidskrävande...

Många år senare hittas en kvinna strypt. Hon är det första offret i en rad av brutala mordfall. Snart återfinns mänskliga benrester i marken utanför ett före detta barnhem. Vilka förfärliga hemligheter ligger fördolda i det gamla huset och hur hänger de ihop med morden?
Kriminalkommissarie Kim Stone inser snart att den hon jagar är en mördare vars dödande pågått under decennier - en gärningsman som måste stoppas innan fler lik påträffas.
För att sätta fast mördaren måste Stone konfrontera sina egna inre demoner, men klarar hon det innan det är för sent?

Tysta rop är den första deckaren i en serie om kriminalkommissarie Kim Stone. Sviten har i Storbritannien hyllats av både recensenter och vanliga läsare, och har sålt i över en och en halv miljon exemplar. Böckerna ges ut i fler än 20 länder och författaren har kontrakt på att skriva sammanlagt 16 titlar i serien.

ANGELA MARSONS bor i närheten av Birmingham tillsammans med sin partner, deras golden retriever och en svärande papegoja. Hon skrev relationsromaner innan hon bytte spår och blev framgångsrik deckarförfattare.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone