Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tufft spel
Isbn: 978-91-6387-498-7
Förlag: Bonnier Carlsen
Kategori:
6-9 år
Tillgänglig sedan: december 2017

E-bok

Tufft spel

I Magnus Ljunggrens och Mats Vänehems nya serie om Bästa klubben finns två lag som tränar ihop, ett killag och ett tjejlag. Böckerna handlar lika mycket om fotboll som om livet utanför planen. Det här är perfekta böcker för barn som precis kommit igång med läsningen!

- Hon spelar som en mördare! skriker Leos pappa.Tina spelar match med killarnas lag. Hon är superduktig på fotboll och har redan gjort ett mål när hon kommer fel i en brytning och kapar Leo. Hans pappa springer in på planen och bär av Leo. Pappan påstår att han brutit benet och att de ska åka till sjukhuset.

Resten av matchen blir inte rolig. Bästa klubben vinner med 3-0, men Tina är ändå inte glad när hon kommer hem. Dagen därpå bestämmer hon sig för att åka till sjukhuset för att ta reda på hur det gick för Leo, och be om ursäkt. Hennes kompis Malin följer med.

Böckerna i "Bästa klubben"-serien är fristående berättelser om spelarna i de två lagen. I Bortdribblad, den andra boken som kommer ut samtidigt, får vi följa Yalam och Samir när de inte kan tänka på annat än godis, inte ens fotboll kan få dem på andra tankar!



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone