Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Den tatuerade cirkeln
Isbn: 978-91-7523-891-3
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: december 2017

E-bok

Den tatuerade cirkeln

#1 på Storytels topplista!

»En rafflande historia som också har utrymme för kärlek, värme, eftertanke och humor.« Boktipset

»Spännande, gripande och fartfyllt!« Jennies Boklista

En ung man skjuts ihjäl i Gamla stan. De märkliga omständigheterna gäckar polisinspektör Kajsa Nordin som börjar gräva i fallet tillsammans med den pensionerade kriminalkommissarien Christian Modig från Örnsköldsvik. Spåren leder dem vidare uppåt i landet, till en nyöppnad plastikklinik i Västernorrland. Men vad pågår egentligen i den gula villan i det natursköna landskapet kring Höga kusten-bron?
Allt börjar med att Kajsa, under ett romantiskt restaurangbesök, hör två skott, rusar ut och hittar en svårt skottskadad ung man. Hon påbörjar livräddande insatser, men blir bryskt bortmotad av tre svartklädda män som hon antar vara hemliga poliser. Men snart riktas misstankarna i stället mot henne och hon tvingas ta saken i egna händer.
Detta leder till att hon än en gång kommer i kontakt med Zeta, och via kändiskonstnären ett dolt sällskap med en synnerligen ljusskygg verksamhet. Bland annat med kopplingar till en privat klinik vid foten av Höga kusten-bron.

SUSAN CASSERFELT beskriver själv sina böcker som »Åsa Larsson möter Bruce Willis i Die Hard, men en kvinnlig Bruce Willis. Psykologiska spänningsromaner med mycket action.« Hennes två första deckare har gjort jättesuccé på Storytel, med första- respektive fjärdeplacering på deras topplista. Susan skriver just nu på tredje delen i Höga kusten-serien. Den tatuerade cirkeln är den andra fristående boken i serien.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone