Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Det handlar om oss
Isbn: 978-91-7697-323-3
Förlag: Hoi Förlag
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: januari 2018

E-bok

Det handlar om oss

”Hästar och hockey verkar gå bra ihop. Tar lika mycket tid båda två.”

Utåt sett verkar Johan ha allt, han är snygg, populär och spås en lysande framtid som hockeyspelare. Men verkligheten är inte så perfekt som den ser ut. Och att hästar och hockey skulle gå bra ihop håller han inte med om. Han gillar verkligen inte hästtjejer. För Malin innebär flytten till Östersund att hon kan fortsätta träna och tävla sin häst med siktet inställt på SM i dressyr och lämna allt vad hockeykillar heter bakom sig och. Hon gillar verkligen inte hockeykillar. När Johan och Malin träffas händer det omöjliga. De faller för varandra. Men kan man verkligen förändra sin uppfattning om någon, särskilt när personer i ens omgivning gör allt för att hålla den vid liv?

Det handlar om oss är en berättelse för unga vuxna om kärlek och vänskap. Om att växa och utvecklas som människa. Om att passa in. Om att utmana sina värderingar och om att upptäcka att den spikraka vägen till framtiden inte är så spikrak som man tror.

"[E]n finstämd och trovärdig berättelse om vänskap men också om svartsjuka, intrigant förtal och missförstånd” – BTJ-häftet nr 5, 2018, lektör Elisabeth Frank


Åsa Ringdahl bor i Östersund där hon är född och uppvuxen. Hennes passion för skrivandet väcktes tidigt och att skriva för unga ligger henne varmt om hjärtat. Det handlar om oss är hennes debutroman men hon har tidigare blivit publicerad i tre novellantologier.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone