Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kärlekens fyra årstider
Isbn: 978-91-8869-746-2
Förlag: Sekwa förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: mars 2018
Uppläsare: Maria Lyckow
Length: 4 timmar 45 minuter

Ljudbok

Kärlekens fyra årstider

Det var ingen kärlek vid första ögonkastet, inga stjärnor eller hjärtan som rusade, inga vackra repliker ur böcker, bara en blick, men en genomträngande blick, ett rep att klamra sig fast vid.

Längs stränderna i Le Touquet leker barnen, tonåringar tar klivet in i vuxenlivet, mammor slumrar i solen och kärlekshistorier slår ut i blom. Femtonårige Louis väntar på att Victoire, flickan med gyllenblont hår och smaragdögon, ska börja se honom som mer än en vän. Isabelle, 35 år, har blivit lämnad av sin man och stöter av en slump på sin första kärlek Jérôme. 55-åriga Monique flyr ett dött äktenskap och återupptäcker livsglädje och passion tillsammans med Robert. Rose och Pierre har kommit till Le Touquet för att uppfylla ett gammalt löfte de givit varandra. Trots över femtio år tillsammans verkar de fortfarande nyförälskade.

Grégoire Delacourt flätar elegant samman dessa fyra berättelser och bjuder på en både skarpsynt och känslig skildring av kärlekens olika faser och former.

GRÉGOIRE DELACOURT är fransman, född 1960. Han har arbetat i reklambranschen och debuterade som författare 2011 med romanen Författaren i familjen (Sekwa 2014). Grégoire Delacourt fick sitt stora genombrott med Allt jag önskar mig (Sekwa 2013) och har översatts till fler än 20 språk.

"En solig roman med ett stänk av melankoli där man återfinner stilen från Allt jag önskar mig." Marie-Claire

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone