Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Avslappning - Släpp taget
Isbn: 978-91-8873-914-8
Förlag: Mindboozt Publications
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: april 2018
Uppläsare: Camilla Gyllensvan
Length: 23 minuter

Ljudbok | 28 dygns lånetid

Avslappning - Släpp taget

Distans Till Livet - släpp taget 

I den här meditationen är speciellt utformad för att du ska kunna släppa taget om dagen. genom varsam guidning får du  möjlighet att skapa distans till de händelser som kan ha hänt under dagen som kan skapa oro eller spänningar i kroppen. I övnigen kommer du träna dig på att gradvis skapa en struktur för att släppa taget. Den här övningen kan med fördel användas innan du går och lägger dig eller närs strax innan du behöver samla dig själv och skapa en distans till vardagen. För bästa effekt kan du lyssna på den här filen i 21 dagar för att sedsn lyssna varannan dag i 21 dagar ocg sedan vi behov. Du kan med fördel kombinera den med någon annan av Mindful meditations seriens ljudfiler tex avslappning  Andning  eller Kropps scanning. 


Camilla Gyllensvan är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer via ICNLP. Hon är utbildad i KBT, ACT och Mindfulness och driver ett utbildningsföretag som arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap samt håller Internationella NLP utbildningar. 

Sedan 2006 har hon coachat och utbildat hundratals klienter och använt mental träning och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Camilla har hittills gett ut 28 ljudböcker samt skrivit boken NLP Kommunikation och det personliga ledarskapet utgiven 2017 samt är medförfattare i boken om Självsabotörer utgiven 2018  


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Smartphone