Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Mental vila 2
Isbn: 978-91-8873-933-9
Förlag: Mindboozt Publications
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: april 2018
Uppläsare: Freddie Roth
Length: 13 minuter

Ljudbok

Mental vila 2

På din egna mentala plats, lär du dig att själv skapa det tillstånd du vill ha och du kan själv bestämma de bilder och tankar som du vill ska påverka dig. Du får kontroll över ett tillstånd - ditt önskade tillstånd som du bär med dig resten av dagen.

Det finns många användningsområden för din mentala plats. vila och återhämtning, utveckla din självbild, självförtroendeträning, öka motivationen, programmera in målbilder, utveckla koncentration och kreativitet. Möjligheterna är oändliga och den enda som bestämmer hur mycket du vill utvecklas och inom vilket område - är du själv!

Det här programmet kan du med fördel lyssna på i 10 dagar efter dessa dagar har du fullgjort den mentala grundträningen och kan fortsätta Vidare till nästa del i serien Mental Träning 

Freddie Roth är Internationellt certifierad NLP Practitioner och arbetar med Mental träning och coaching dagligen. Han är fd elit idrottsman som valt att utbilda sig inom personlig utveckling och hans intresse för mental träning grundar sig i hans egen fotbollskarriär.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone