Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Håll vikten
Isbn: 978-91-8873-951-3
Förlag: Mindboozt Publications
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: juni 2018
Uppläsare: Camilla Gyllensvan
Length: 13 minuter

Ljudbok | 28 dygns lånetid

Håll vikten

Gå ner i vikt enkelt och lätt med NLP och hypnos  

Den här vägledda hypnosen kommer hjälpa dig att gå ner i vikt och sedan behålla den. Avsikten med det här programmet är att hjälpa dig att långsamt och säkert minska i vikt tills dess du når den vikt som du är nöjd med och skall ses som ett komplement till en hälsosam livsstil. Du lär dig att tänka och äta på ett hälsosamt och säkert sätt. Så att du kan hitta din idealvikt och behålla vikten.

När du lyssnar till det här programmet gör du det bäst genom att använda hörlurar. För bästa resultat lyssna till inspelningen under 21 dagar och när helst du behöver.

Lyssnar du till den här inspelningen regelbundet kan du märka skillnad redan efter att du lyssnat några gånger.

Det här är en del av Framgångsserien Skapa framgång i livet

 Camilla Gyllensvan är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer via ICNLP. Hon är utbildad i KBT, ACT och Mindfulness och driver ett utbildningsföretag som arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap samt håller Internationella NLP utbildningar. Sedan 2006 har Camilla coachat och utbildat hundratals klienter och använt mental träning och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Camilla har hittills gett ut 28 ljudböcker samt skrivit boken NLP Kommunikation och det personliga ledarskapet utgiven 2017, även översatt till engelska samt är medförfattare i boken om Självsabotörer utgiven 2018.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Smartphone