Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vägledd Meditationsbok - Vårt Inre Ljus
Isbn: 978-91-9849-520-1
Förlag: Lindblom Academy
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: juli 2018
Uppläsare: Helena Lindblom
Length: 1 timme 4 minuter

Ljudbok

Vägledd Meditationsbok - Vårt Inre Ljus

En vägledd meditation för avslappning och välmående

En liten meditationsbok med vägledd meditation - Vårt Inre Ljus - som kan användas för att uppnå inre lugn och välmående, en helande meditation för både kropp och sinne. Den är framtagen för dig som önskar att uppnå ett inre lugn och välbefinnande.

Den här ljudboken för vägledd meditation är uppdelad på 4 ljudspår. Spår 1 är denna introduktion till den här Meditationsboken, Spår 2 är en 12-punktslista med enkla riktlinjer för att underlätta så att du snabbt och enkelt kan komma in i meditationen. Spår 3 är den vägledda meditationen och Spår 4 är ett ljudspår med bara musiken så att du kan sitta tillsammans med dig själv och njuta av en egen meditation.  Den är speciellt för dig som önskar att fortsätta din andliga resa och kanske gå vidare för att utveckla dina andliga gåvor.

Njut av att gå in i dig själv, att finna din själ, din ande, ditt inre ljus.  Att finna lugnet inom dig och släppa taget om alla krav, måsten och stress som finns runt om dig i ditt fysiska liv.  Det är inte den du är egentligen, utan enbart passerande berättelser.  Detta ljus som finns inom dig, är där du hämtar din kraft och energi.  Det är också en påminnelse om vem du egentligen är, ditt sanna jag, din sanna natur. Tillåt din själ att gå in i ett tillstånd av medvetande att vara bortom allt det fysiska. Bortom stjärnorna och månen, bortom din historia, bortom ditt namn, in i en sfär av ljus och bara vila i din inre frid. 

I denna meditation får du möjlighet att komma bort från vardagen en liten stund, så att du kan återhämta dig och återställa din energi. Det är din egen tid, för det är du värd!


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone