Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Värdet av en kram
Isbn: 978-91-7577-839-6
Förlag: Idus förlag
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: augusti 2018

E-bok

Värdet av en kram

”Mamma, jag tycker att vi ska skriva en bok tillsammans. Så att andra vet hur de ska göra och så att vi inte glömmer bort allt som vi lär oss. Det ska vara en bok som slutar lyckligt tycker jag.” WILLIAM

När William var sex år gammal insjuknade han i leukemi och vi fick ge oss ut på en svår och skrämmande resa. Det visade sig också vara en resa full av tacksamhet, närvaro och målmedvetenhet. Jag kommer aldrig att glömma den dagen jag satt i sjukhusrummet med William bredvid mig, hur ljuset som föll in genom fönstret lekte i hans ljusa lockar. Hur jag tänkte på hur mycket jag skulle ge för en enda kram om han togs ifrån oss. Allt jag ägde skulle jag ge. Exakt 600 dagar senare tas fotot på bokens framsida. En glad och stark pojke som lyser ikapp med solen och vinden som leker i det numera mörka håret.

Det här är inte bara en bok som slutar lyckligt, den har även lärt oss vad lycka egentligen handlar om. William har tagit med oss på en resa som har förändrat oss för all framtid och som inte lämnar någon oberörd. Detta är en inspirerande berättelse om hur ett barns leukemi lärde oss att leva fullt ut varje dag. Det är våra upplevelser, verktyg och segrar som vi hoppas kan hjälpa andra.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone