Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Lugnet
Isbn: 978-87-2602-936-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: augusti 2018
Uppläsare: Reine Brynolfsson
Length: 6 timmar 16 minuter

Ljudbok

Lugnet

2011 belönades Tomas Bannerhed med Augustpriset för romanen Korparna, som blivit nyaktuell med tanke på filmatiseringen av boken. I höst kommer Bannerheds första roman sedan Korparna, nämligen Lugnet. Vi på Saga har samsläpp med Weyler förlag i september. Lugnet är en roman om hämnd och begär, som utspelar sig i Stockholm på tröskeln till millenniet. Det är många läsare som ser fram emot detta efterlängtade boksläpp.


Urban är en ung man som flyttar till Stockholm från glesbygden för att finna sig själv. Han drömmer om ett liv som författare eller filmare. Storstaden är dock annorlunda från hur han hade tänkt sig och han söker trygghet i ensamheten. En kärlekshistoria verkar först kunna bli hans räddning, men det dröjer inte länge innan han dras in i en spiral av avundsjuka, hat, begär och hämnd. En spiral som visar sig vara svår att komma ur.


Tomas Bannerhed är en svensk författare. Han är främst känd för sin debutroman Korparna (2011), som tilldelades Augustpriset och som nyligen blivit en hyllad film.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone