Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Svärmeri: En släkthistoria
Isbn: 978-91-7861-030-3
Förlag: Lind & Co Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: november 2018
Uppläsare: Gunilla Leining
Length: 4 timmar 50 minuter

Ljudbok

Svärmeri: En släkthistoria

Del 10 av 15: Där vinden viskar.

En släkthistoria fullmatad med dramatik, romantik och starka kvinnoporträtt. Serien utspelar sig på storgården Övre Tronstad vid Oslofjorden i början av 1900-talet. Tillsammans med sin son och en barnpiga flyttar rikemansdottern Gabriella in i storgården för att komma undan en skandal. Men vad hon inte vet är att gården har ett mörkt förflutet. Två år tidigare inträffade en tragedi, men folk i trakten vill inte prata om händelsen. Vad var det egentligen som hände på gården - och varför övergavs den

Amanda har svärmat för Mathias under lång tid och äntligen verkar det som om han har fått upp ögonen för henne också. Nu är hon full av förväntan och har fjärilar i magen, för hon och Mathias har avtalat att träffas i brygghuset.

Idas plan lyckades och Even dömdes och sattes i fängelse för stöld av kyrksilvret. Medan den elake styvfadern sitter bakom lås och bom passar Ida på att tacka nej till Paulsens frieri. Hon vet att Even kommer att bli rasande när han får veta det, och än mer rasande kommer han bli när han får veta vem som såg till att han hamnade i fängelse.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone