Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Smarta bröllopsboken : en bok för brudpar med stora bröllopsdrömmar och liten budget
Isbn: 978-91-7577-956-0
Förlag: Idus förlag
Kategori:
Romantik
Tillgänglig sedan: december 2018

E-bok

Smarta bröllopsboken : en bok för brudpar med stora bröllopsdrömmar och liten budget

Du och din kärlek har sagt ja till varandra och ska börja planera ert bröllop. Det ska bli en oförglömlig dag med en vacker vigsel och en storslagen fest tillsammans med familj och vänner. Men hur i all världen ska ni få pengarna att räcka till?

Smarta Bröllopsboken är en unik och praktisk guide till hur du skapar ett alldeles underbart och personligt bröllop som passar både dig och din plånbok. Här får du kloka tips och råd från en erfaren bröllopsjournalist, som lär dig att enkelt göra en bra och genomtänkt bröllopsplanering. Du får de smarta verktygen som hjälper dig att smidigt prioritera, budgetera, ta hjälp och göra det själv. Steg för steg får du veta allt du behöver: från hur du hittar de finaste och mest prisvärda vigselringarna och kläderna till hur du dekorerar den perfekta festlokalen och hittar plånboksvänliga bröllopsresor. Allt med ett smart budgettänk i fokus! Smarta Bröllopsboken tar upp alla viktiga delar som ingår i en bröllopsplanering så att du kan känna dig trygg hela vägen in i ditt nya liv som gift!

Anna Östberg är frilansjournalist och arbetar sedan många år med att skriva artiklar om bröllop och bröllopsplanering för magasin och nättidningar. Hon är även utbildad civilekonom. Hon bor i Stockholm tillsammans med sin man och deras tre barn.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone