Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Tilly Trotter: kärlekens höst
Isbn: 978-87-1174-973-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Historia Romantik
Tillgänglig sedan: januari 2019

E-bok | 28 dygns lånetid

Tilly Trotter: kärlekens höst

Är Tilly Trotter modig nog att släppa in kärleken på nytt? Tilly återvänder till sina hemtrakter på engelska landsbygden efter en lång tid i Texas, efter att hennes man Matthew gått bort. Det blir inte ett helt lätt återseende med hennes barndoms by. De fördomar och rykten som spreds om Tilly och som fick henne att tillslut lämna Durham för länge sedan finns fortfarande kvar. Hon tvingas än en gång kämpa för att hävda sin rätt. Men också varma känslor finns bevarade efter en ungdomskärlek och Tilly får chansen att ännu en gång uppleva den stora kärleken. 

Tilly Trotter: kärlekens höst är den tredje och avslutande delen i den gripande och innerliga trilogin om Tilly Trotter.

Catherine Cookson var under 1900-talets andra hälft en av Storbritanniens mest lästa författare. Under sin författarkarriär hann hon skriva nästan 100 böcker. De flesta av hennes romaner är en blandning mellan romance och historisk fiktion.

Tilly Trotter-serien handlar om den tappra och vackra Tilly Trotter. Vi får följa henne genom både medgång och motgång, och motgångar finns det många av. Serien blandar skarp historisk skildring med episk romans.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone