Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Bara business
Isbn: 978-87-2611-487-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: januari 2019
Uppläsare: Ann Katrin Andreasson
Length: 12 timmar 49 minuter

Ljudbok

Bara business

Ytan på Stockholms media, och reklamvärld är skinande blank och avundsvärt glamourös, men bakom dess kulisser gömmer sig svek, hat och kriminalitet.

Årets första arbetsdag börjar som vanligt för Camilla Segerstedt, som är anställd på en av Stockholms mest ansedda reklambyråer. Barnen görs i ordning och lämnas på dagis, och Camilla gör sig i ordning för jobbet. Men detta ska inte komma att bli som vilken dag som helst. Camilla har ett möte med chefen, eller rättare sagt chefens chef, som ger henne ett erbjudande hon inte kan tacka nej till. Men vad som verkar vara ett generöst erbjudande ska komma att vända hennes liv på ända, och några månader senare är ingenting som förut. Karriären som Camilla slitit för riskerar att rinna iväg mellan hennes fingrar, och i hennes svåraste stund kan hon inte vara säker på vem hon kan lita på.

Björn Jutendahl är en hyllad författare, med en unik förmåga att skapa spänningsfyllda romaner. Med över 25 års erfarenhet inom Stockholms reklam, och mediebransch är han även sannolikt en av Sveriges mest erfarna marknadsförare.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone