Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Fraktur
Isbn: 978-91-5072-586-5
Förlag: HarperCollins Nordic
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: januari 2019

E-bok

Fraktur

Ett brutalt mord har ägt rum i det exklusiva bostadsområdet Ansley Park i Atlanta. En tonårsflicka har blivit dödad i sitt eget hem och hennes chockade mamma sitter på golvet bland allt krossat glas – och har precis tagit livet av mördaren.

Egentligen har inte agent Will Trent vid Georgia Bureau of Investigation något med polisutredningen att göra. Men han ser något som Atlantapolisen har missat, något i blodspåren, i den tekniska bevisningen, i moderns ögon.

Han blir hopparad med den kvinnliga polisen Faith Mitchell, precis som Trent har hon ett svårt förflutet bakom sig. Hon har sina skäl att hata honom och utgör ett stort hot mot hans karriär. Kommer hon att upptäcka hans hemlighet och avslöja honom?

Trent har verkligen alla odds emot sig när han tar över utredningen. Massa ovänner, få ledtrådar, inga vittnen. Men viljan att lösa fallet överskuggar allt annat. Han är nämligen övertygad om att mordet är kopplat till en annan tonårsflicka, som är försvunnen – och att den riktiga mördaren fortfarande går fri.

Fraktur är den andra efterlängtade delen i den kritikerrosade serien om Will Trent.

KARIN SLAUGHTER bor i Atlanta i USA. Hon är en av världens främsta författare, hennes böcker har sålt i 35 miljoner exemplar världen över och har översatts till 36 språk. År 2015 nominerades De vackraste till Årets bästa översatta kriminalroman av Svenska Deckarakademin. År 2017 nominerades även De fördärvade.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone