Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sova med fiskarna
Isbn: 978-91-7829-312-4
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: februari 2019
Uppläsare: Mattias Knave
Length: 17 timmar 8 minuter

Ljudbok

Sova med fiskarna

En pälsklädd man hittas död i en stor trädgårdsdamm i ett av Göteborgs mest välbeställda villakvarter. Mannen bär spår av misshandel, och en närmare undersökning får rättsläkaren att associera till en tortyrmetod som användes under Balkankrigen. På mannens kropp hittas ett visitkort till en kriminalreporter på en av Sveriges största tidningar.

Spanarna Claes Tillén och Peter van Rijssen vid länskriminalen i Västra Götaland leder mordutredningen, men spåren drar åt olika håll och de inser snart att fallet är mycket mer invecklat och långt farligare än de först trott. Har Hells Angels med fallet att göra? Varför är Volvos säkerhetsavdelning inkopplade? Och vad vet egentligen grannarna i villaområdet?

Jan Sprangers har ett långt förflutet som journalist och researcher på Sveriges Television och som kriminalreporter på kvällstidningen GT. Att han lärt känna den värld som befolkas av poliser, åklagare, advokater, misstänkta och dömda blir tydligt i hans deckare som hyllas för sin detaljkännedom och autenticitet.

“Sova med fiskarna” är den andra, fristående delen i hans spännande deckarserie om radarparet Tillén och van Rijssen.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone