Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Ta betalt! Hur pris påverkar allt
Isbn: 978-91-8867-192-9
Förlag: Mondial
Kategori:
Samhälle & politik Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: april 2019

E-bok

Ta betalt! Hur pris påverkar allt

Förmågan att ta betalt är den faktor som ger snabbast och störst effekt på ett företags vinst. Trots detta är det få företag som jobbar aktivt med sin prissättning. I Ta betalt visar några av världens främsta prissättningsexperter hur du ska gå till väga för att få rätt ersättning för det värde du och ditt företag skapar.

Varje dag tar vi mängder av beslut om huruvida varor och tjänster är värda vår tid och pengar, samtidigt ägnar vi mycket tid åt att argumentera för det värde en produkt eller tjänst som vi själva säljer har. Priset är där värdet och pengarna möts, från Ubers och Googles algoritmer till bolåneräntor och rabatter under mellandagsrean. Priset är den största ekonomiska kraften som genomsyrar våra liv men det är samtidigt en av de minst förstådda hävstängerna.

I Ta betalt förklarar Hermann Simon, Andreas Jonason och Felix Mörée från världens ledande pris- och marknadsföringskonsultbolag Simon-Kucher & Partners hur du ska se på begreppet värde; hur människor uppfattar det, och hur man kan ta betalt för det. Med flera exempel från deras mångåriga erfarenhet beskriver de på ett lättillgängligt sätt hur du med en genomtänkt prissättning kan hitta konkurrensfördelar, nå kunder mer effektivt (i den digitala världen såväl som den fysiska), använda dig av ledande rön inom beteendevetenskapen och framför allt få lönsamheten att växa.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone