Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Mormor på rymmen
Isbn: 978-87-2617-898-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Humor Romantik
Tillgänglig sedan: maj 2019
Uppläsare: Anna Godenius
Length: 11 timmar 24 minuter

Ljudbok

Mormor på rymmen

Anna-Lisa, snart 77 år, är skrämd över tanken att sitta i soffan och glo på minnessaker i väntan på döden. Hennes trygga men lite tråkiga man, revisorn Ove, dog ett par år tidigare. Deras dotter Susanne, som är pappas flicka, har ärvt sin fars sätt att dominera Anna-Lisa liv och stoppar gärna fingrarna i sin mammas plånbok. Ljusglimtarna i Anna-Lisas liv är barnbarnet Jespers sällsynta besök. Jesper är dykinstruktör i Thailand och Anna-Lisa vill mer än gärna åka och hälsa på honom.

Men när dottern Susanne ännu en jul vägrar sin mamma att följa med till Thailand och tillbringa juldagarna med Jesper, fattar Anna-Lisa sitt beslut. Utan att nämna något för sin dotter drar hon iväg till staden Torrevieja i Spanien. Här börjar Anna-Lisa leva som hon aldrig levt tidigare och blir till och med kär. Kanske för första gången i sitt långa liv. Men i det nya paradiset dyker faror upp och hotar Anna-Lisas nya liv. Med hjälp av sina vänner och sin nyfunna tro på sig själv lyckas hon med nöd och näppe klara sig ur de mest pikära situationer ...

'Mormor på rymmen" är en feelgood-roman i högt tempo med en del äventyrliga inslag, många tokigheter och färgrika karaktärer.

Karin (Kaj) Branzell är författare och frilansskribent som även har jobbat utomlands i Australien och i USA, varit sjöman, lärare, administratör och kommunikatör.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone