Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Såren som aldrig läker
Isbn: 978-87-2617-628-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: maj 2019
Uppläsare: Åsa Kjellman Erici
Length: 6 timmar 1 minut

Ljudbok

Såren som aldrig läker

Boel har planerat resan till Cornwall i nästan ett år. Hon har varit där förut men Hasse, hennes resesällskap, har inte sett det vackra landskapet på Englands sydkust. Efter skilsmässan har Boel funnit tröst i den nya relationen till Hasse som bor i samma trappuppgång. De har blivit ett par men distansen mellan deras lägenheter känns som en trygghet.

Precis innan den stundande resan gör sig Hasse oanträffbar och Boel, som inte vill resa ensam, bjuder med Caroline som är glad för att få komma hemifrån. Det blir ett välkommet avbrott från att slå på boxningssäcken som hon monterat i taket på sin lägenhet, och ha ångest inför att träffa sin bror Johan, som kräver mer av henne än hon klarar av.

Resan blir en välkommen flykt från verkligheten för bägge kvinnor, som ser fram emot att ha en avslappnande semester. Men inget blir som de tänkt sig, när gamla sår rivs upp och verkligheten där hemma ständigt gör sig påmind.

I romanen 'Såren som aldrig läker' får vi åter träffa karaktärerna från populära 'Kvinnor, vin och vänner'.

Annika Bengtsson är en svensk författare. Hennes romaner är hyllade och hon har gjort sig speciellt känd för sina starka och modiga kvinnliga huvudkaraktärer.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone