Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Korv och Polis - Senior
Isbn: 978-91-9841-690-9
Förlag: Vindform förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år 6-9 år
Tillgänglig sedan: juni 2019

E-bok

Korv och Polis - Senior

Korv och Polis är skriven i två versioner. Denna version (senior) är en ovanlig barnbok, som det är meningen att barnen som ska läsa högt för sina föräldrar, farföräldrar eller andra vuxna. Här består personerna av vuxna och pensionärer.

I den andra versionen (junior) är berättelserna desamma, och personerna är barn. Det är en vanlig barnbok som föräldrar kan läsa högt för barnen, eller som de kan läsa på egen hand.

I den tryckta versionen är bägge versionerna med i samma bok, de läses från varsitt håll. Som e-böcker, som man ju inte kan vända på samma sätt, är det två e-böcker. Detta är alltså Korv och Polis - senior. 

Historien utspelar sig i en förort, där polisen Elisabet får rycka ut gång på gång, till samma lilla hyreshus, för att ta sig an de problem som just denna dag uppstår där. Hunden Rocky har ett eget lite kapitel, men dyker upp i de andra kapitlen också. Liksom falukorvar och de flesta andra figurerna.

Illustrationerna som gjorts av Ulf Frödin, är inte vanliga teckningar, utan figurer i lera som fotograferats av, vilket gör de mer levande.


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone