Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Året efter Aaron
Isbn: 978-91-8629-378-9
Förlag: Blue Publishing
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: juni 2019

E-bok

Året efter Aaron

Hitta en väg genom sorgen

Året efter Aaron är en personlig berättelse om att ta sig vidare efter att det värsta har hänt.

Den 8 april 2016 åker Helén och Arvid ambulans till Södersjukhuset. Helén är gravid i vecka 27 och hon har kraftiga magsmärtor. Barnet tas ut med akut kejsarsnitt och därefter följer två intensiva dygn då de pendlar mellan hopp och förtvivlan innan deras efterlängtade son Aaron går bort. När de återvänder hem har framtiden ryckts bort framför deras fötter. Föräldralyckan har ersatts med en chockartad sorg och en bottenlös längtan efter ett nytt barn.

Att förlora ett barn är något så obeskrivligt svårt att det knappt går att prata om. I den här boken berättar Helén om året som följde efter att hennes och sambons Arvids första son Aaron gick bort. Boken handlar om hur hon med hjälp av KBT, mindfulness och meditation till slut hittade en väg ut ur sorgen. Men boken är kanske framför allt en stark skildring om att förlora, sörja och längta efter barn.

”Jag skrev den här boken för att det svåraste året i mitt liv skulle föra något gott med sig. Min förhoppning är att den ska kunna hjälpa andra människor som drabbats av svår sorg och människor i deras närhet”

Sagt om Året efter Aaron:

"Boken är personlig och svår att släppa för att man vill veta hur det går för paret i deras barnlängtan." / Helena Kubicek Boye, BTJ

Helén Klint



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone