Hoppa till innehållet
Omslagsbild för För egen vinnings skull
Isbn: 978-91-5192-270-6
Förlag: Storytelling Studios
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juni 2019

E-bok

För egen vinnings skull

Poliskommissarie Rolf Bengtsson är tillbaka i Göteborg efter 6 år i Norska Bergen och en ofrivillig personlig krasch. Välkomnandet är varmt. Hans nya tjänst innebär ett steg upp i karriären men samtidigt en position där han inte kommer undan det allt råare våldet. Som ansvarig måste han leda sin grupp av kriminalare mot nya stordåd för att hålla staden fri från brott.

Samtidigt hittas en välklädd man död i hamnen och Bengtsson är en av de första på plats. Utan något synligt yttre våld rubricerar man det som en olycka men Bengtssons magkänsla håller inte riktigt med. Som nyanställd på tjänsten och kluven till olyckan hopar sig frågorna. Vem skulle vilja ha ihjäl en till synes helt vanlig man i det finansiella mellanskiktet? Och varför?

FÖR EGEN VINNINGS SKULL är den andra delen om den medelålders, sympatiska polisen Rolf Bengtsson som kastas in i det mesta som händer på de mörka bakgatorna i den Västsvenska storstaden. Boken är fristående men innehåller referenser från den första boken i serien.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone