Jump to content
Cover for Applejack och dagboken på vift
Isbn: 978-87-2622-313-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Children's books
Accessible since: August 2019
Narrator: EvaMaria Oria
Length: {0} hours {1} minutes 1 hour 24 minutes

Audiobook | 28 days for loan

Applejack och dagboken på vift

Ibland är en ponnytjänst en riktig björntjänst!

Applejacks hem Sweet Apple Acres kan vinna priset för bästa fruktträdgård i hela Equestria och bli kunglig hovleverantör! Applejacks ponnyvänner bestämmer sig för att hjälpa till med fixa till gården innan sista inspektionen.  

Men ibland är Applejacks vänner mer till besvär än till hjälp. De gör inte riktigt vad de ska göra, och har egna idéer om vad som ska göras. Applejack får sin mammas gamla skissbok av sin farmor Granny Smith, och hon börjar skriva av sig hur irriterad hon är över vännernas så kallade hjälp.

Dagen för domarnas ankomst till gården kan Applejack inte hitta sin dagbok, som är väldigt lik den dagbok och hennes vänner har tillsammans. Ska hon lyckas hitta den innan hennes vänner ser allt hon skrivit om dem i den?
G. M. Berrow är en amerikansk författare, som skrivit flertalet av böckerna i den älskade My Little Pony - Friendship is Magic-serien. Berrow har även skrivit flera avsnitt av tv-serien My Little Pony.
I My Little Pony: Friendship is Magic följer vi den nyblivna magiska prinsessan Twilight Sparkle och hennes vänner Spike, Pinkie Pie, Applejack, Rarity, Rainbow Dash och Fluttershy på deras äventyr i Equestria.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone