Hoppa till innehållet
Omslagsbild för 100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap
Isbn: 978-91-9851-809-2
Förlag: Encourager
Kategori:
Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: augusti 2019
Uppläsare: Charlotte Cronquist
Length: 4 timmar 57 minuter

Ljudbok

100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap

100% Charlotte -  Ta ditt inre ledarskap handlar om att acceptera och älska alla delar av dig själv.

Du får följa med på Charlotte Cronquists livsresa, där hon generöst delar med sig av episoder som har format hennes liv. I dag är hon övertygad om att kärleken är det viktigaste och att allas tankar, känslor och handlingar spelar roll. 

Även om Charlotte använder sitt eget liv som exempel, så handlar boken egentligen om dig och ditt liv.

Livet har gett henne en rad lektioner, som ibland varit hårdhänta, erfarenheter som har lett till att hon i dag tar sitt inre ledarskap, lyssnar och agerar inifrån sitt hjärta. För att hitta hem har Charlotte mött sina rädslor, känslor av skuld och skam och till slut vågat visa sin sårbarhet och stå naken och sann inför sig själv. Numera är hon närvarande med det som är, oavsett om hon uppfylls av ljus eller mörker.

100% Charlotte består av 52 kapitel och till vart och ett finns en reflektionsfråga som kan bidra till att du får ökad självkännedom. 

Charlotte Cronquist vill bidra till du får inspiration till att leva hela din potential, följa din inre röst, lyssna på och älska din kropp samt ha tillgång till din sexuella energi. Hon vill se sig omgiven av fler människor som är hundraprocentare. 

Charlotte Cronquist är författare, kärlekskrigare och coach. Hon har bland annat skrivit böckerna ”Lekfull tantra - din väg till att njuta av av livet”, ”Börja tala" och "Ingen skam i kroppen - frigör din sexuella kraft". 

En bok från Encourager AB


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone