Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Silverfloden
Isbn: 978-91-7697-777-4
Förlag: Hoi Audio
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: september 2019
Uppläsare: Johan H:son Kjellgren
Length: 10 timmar 58 minuter

Ljudbok

Silverfloden

Året är 1898. Den unge Gustaf Berzelii drivs av äventyrslust och en önskan att göra sig fri
från den förtryckande fadern. Under studentlivet i Uppsala lyckas han och en kamrat lura till sig tillräckligt mycket pengar för att resa till Monte Carlo och pröva lyckan där. Men speläventyret slutar i katastrof. Ovillig att återvända till Sverige och därmed riskera att ställas till svars för sina handlingar tar Gustaf rådet att emigrera till det rika Argentina – landet där allt sägs vara möjligt. Där väntar det stora äventyret.
Silverfloden är en berättelse om en ung mans frigörelse från det för?utna och skapandet av den egna framtiden i ett nytt land. Det är en ?ktiv roman, men det som händer har hänt eller skulle kunna hända och händer även idag. Boken är den fristående andra delen iDödskaravantrilogin vars underliggande teman är immigration, välstånd och integration.

 

Mats Erasmie är civilekonom som utöver skrivandet driver startup-bolag och arbetar som utbildare och vd-stöd för ett antal medelstora bolag. Han har tidigare gett ut ett tiotal fack- och läroböcker inom försäljning och marknadsföring.Dödskaravanenvar hans debut som romanförfattare ochSilverflodenden andra delen i trilogin med underliggande teman som immigration, välstånd och integration.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone