Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Farliga affärer
Isbn: 978-91-8900-787-1
Förlag: Bookmark Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: januari 2020

E-bok

Farliga affärer

Dyra bilar och snabba pengar

Johan Wagner har utåt sett allt man kan önska sig: ett framgångsrikt bilhandelsföretag, ett lyxigt hus, en vacker fru och tre barn. När han en dag försvinner uppdagas även en älskarinna i den femton år yngre och drivna Emily Tranchell, anställd som regionchef på Porsche.

Inget tyder på att ett brott har begåtts, men poliskommissarien Thomas Stark blir alltmer övertygad om att något inte stämmer.

Emily och Thomas förenas i sitt sökande efter den försvunne bilhandlaren, och beträder därmed en värld som står i bjärt kontrast till den svenska idyllen. Innan de vet ordet av har de alla förvandlats till brickor i ett farligt spel, orkestrerat av makt, pengar och internationella intressen.

Farliga affärer är en fängslande aktuell ekobrottsthriller som bjuder in till bilindustrins extravaganta företagarvärld.


Ellinor Wessel är uppvuxen i Åhus och Warszawa och har tio års erfarenhet av olika chefsroller i bilbranschen, bland annat på BMW. Hon jobbar i nuläget som Customer Experience Manager på Jaguar Land Rover Scandinavia. Farliga affärer är hennes debut. Ellinor Wessel bor med sin familj i Bjärred utanför Malmö, där även boken till stor del utspelar sig.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone