Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Blodskeppet
Isbn: 978-91-7825-492-7
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
12-15 år Barn & Ungdom Lättläst
Tillgänglig sedan: januari 2020

E-bok

Blodskeppet

Med slukarens hjälp tar sig Krom och karavanen in i staden, och fram till Blodskeppet. Förödelsen är enorm, slukaren rasera allt i sin väg och människor flyr desperat. Traz gör allt för att komma undan, han försöker till och med ta sitt liv. Men Krom stoppar honom, han behöver Traz och Nevas blod för att ge liv åt blodskeppet som kan segla till andra världar och skänka evigt liv. När Traz står inför Krom hör han för första gången Hjälmens röst. Hjälmen som har styrt Krom och alla andra mot Blodskeppet, och som nu tvingar Krom att döda Neva. I sin förtvivlan och ilska över att ha förlorat Neva lyckas Traz slå hjälmen av Kroms huvud. Krom dör och Hjälmen rullar ner från berget. Är de äntligen fria från Hjälmens kraft?

Detta är fjärde och avslutande boken i fantasyserien om Traz, och det handlar om sand, magi och fruktade monster. I en berättelse om en ung man och en magisk hjälm tar Niklas Krog oss med på ett klassiskt fantasyäventyr. En ond magiker dödar Traz familj och han lämnas ensam kvar. Hans möte med magikern blir början på en lång resa till okända platser, och sökandet efter vem han är. 

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone