Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Antikcafé för kantstötta hjärtan
Isbn: 978-87-2639-485-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Humor Feelgood
Tillgänglig sedan: januari 2020
Uppläsare: Anna Godenius
Length: 9 timmar 24 minuter

Ljudbok

Antikcafé för kantstötta hjärtan

När Per-Olofs älskade hund Charlie förolyckas bestämmer sig Kristina för att ordna med begravning och bjuda in hela gänget från antikkursen. När samtalet kommer är det ingen som tvekar - alla vill visa sitt fulla stöd.

Mycket har hänt sedan gruppen först träffades och var och en har sina egna bekymmer. Kristina går i flytt-tankar, samtidigt som hon oroar sig för sonen Karl. Hans förhållande med Peter är på väg in i en kris och det blir inte direkt bättre av svärfamiljens aviga inställning. Klara får en klump i magen när hon tänker på Esters elaka klasskamrat. Maria är utbränd, men ser det inte själv, och snart inser Martin att det är han som måste få familjen på rätt köl. Kanske kan lösningen finnas i Kristinas gamla sjöbod?

'Antikcafé för kantstötta hjärtan' är den andra delen i Antikkursen-trilogin och utspelar sig två år efter första boken 'Antikkurs för vilsna hjärtan'.

Åsa Hallengård är en svensk författare och lärare som debuterade med feelgood-romanen 'Antikkurs för vilsna hjärtan' 2019.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone