Jump to content
Cover for Lite trött bara, annars bra
Isbn: 978-91-8837-586-5
Publisher: Ehrlin Publishing AB
Category:
Memoirs & Biography Medicine & Health
Accessible since: March 2020
Narrator: Mirijam Geyerhofer
Length: 3 hours 10 minutes

Audiobook

Lite trött bara, annars bra

Att bli förälder är något av det största som händer en i livet. Men att få ett barn som sover hela nätterna igenom hör till undantagen. Så hur roddar man livet som aldrig utsövd småbarnsförälder utan att bli deprimerad, få minnesförlust eller andra sjukdomsliknande symptom på grund av sömnbristen? Hur klarar man av att ha fungerande relationer när man aldrig får sova?     

Lite trött bara, annars bra är en bok att skratta åt när man gråter av trötthet under ändlösa vaknätter, en bok som hjälper en att förstå varför man mår som man gör och som med hjälp av snälla metoder och goda råd kan ge lösningar och hopp.   

Mirijam Geyerhofer är journalist och blev själv sjuk av sömnbrist efter att hennes dotter föddes. Hon är bosatt i Malmö och mamma till två barn.   

"Gud, vad jag hade behövt din bok under småbarnsåren! Idag sa jag: Jag behöver gå och vila en stund. Och gick och sov. Har jag någonsin sagt det?! Känner mig så stärkt! Vilken nödvändig och svinbra bok!" Louise Winblad, @hejhejvardag   

"Den här boken är precis vad jag hade behövt läsa när jag ändå var vaken hela jävla tiden, då hade nätterna känts mindre ensamma." /Vanja Vinter, språkvetare 

"Årets viktigaste bok för småbarnsföräldrar." /Emma Färnström, BVC-sjuksköterska


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone