Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Det brinner, Chamir!
Isbn: 978-91-7469-350-8
Förlag: Ordalaget Bokförlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: april 2020

E-bok

Det brinner, Chamir!

"Stor ungdomslitteratur... Angelica Öhrns styrka ligger i hur hon med ett enkelt och rakt språk skapar både stora rymder och intimitet" Vestmanlands läns tidning

Spänning i sommarhettan!

Julias högsta dröm är på väg att bli sann. Snart är hon hästägare och det perfekta sommarlovet väntar. Eller? Om bara Chamir går igenom veterinärsbesikt­ningen blir hon Julias egen häst. Då väntar det perfekta sommarlovet. Men det blir inte som Julia har tänkt sig. Det är den varmaste sommaren på länge; torka och bränder sprider sig och foderbristen blir påtaglig.

Och plötsligt befinner sig Julia och Chamir i fara. Värmen trycker, paniken växer och spänningen med foderbristen stegras. Hur ska det gå för hästarna i stallet? Kommer Julia att få ett perfekt sommarlov till slut? 


En aktuell bok om hur klimatet kan påverka oss och hur människor hanterar sin oro på olika sätt.

Det brinner, Chamir! är en spännande bok för alla hästintresserade och för alla som växer upp och ställs inför situationer som man inte alltid kan påverka men som man på något vis måste hantera.  

ANGELICA ÖHRN har gett ut Drömmen om Chamir och Chamir och sommarpokalen. Det brinner, Chamir! är en fristående fortsättning. 

 



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone