Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Läckan
Isbn: 978-87-2655-542-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2020
Uppläsare: Thomas Engelbrektsson
Length: 7 timmar 30 minuter

Ljudbok

Läckan

När departementssekreteraren Per Jönsson omkommer efter att ha hamnat framför ett tunnelbanetåg, dröjer det inte länge innan nyheten når kvällstidningarna. Vid första anblick verkar det röra sig om ett solklart självmord. Men när en uppmärksam obducent hittar spår av ett mystiskt material i Jönssons kropp blir kriminalinspektör Sune Bergström misstänksam. Är det egentligen ett mord man utreder?

Med de nya ledtrådarna tar fallet en oväntad vändning och leder Bergström rakt in i en omfattande korruptionsskandal, där finansdepartementet står i centrum. De inblandade sitter på höga maktpositioner och drar sig inte för att eliminera den som hotar verksamheten. Och det är troligtvis bara en tidsfråga innan det händer igen.



Karl G. Sjödin är en svensk författare som har skrivit flertalet thrillers om den burduse kriminalkommissarien Sune Bergström. Förutom sitt författande har han varit verksam som chefsutbildare och managementkonsult. Klas Eklund är författare och ekonom. Tillsammans har de skrivit deckaren 'Läckan' som även filmatiserats och sänts som TV-serie.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone