Hoppa till innehållet
Omslagsbild för SEX rum och kök
Isbn: 978-91-7819-707-1
Förlag: Yabot AB
Kategori:
Noveller Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: maj 2020
Uppläsare: Sissela Lindberg
Length: 58 minuter

Ljudbok

SEX rum och kök

Den vita skinnsoffan gnisslade lite när mina handrörelser ökade i intensitet. Jag tänkte på hur John brukade slicka mig, hans rufsiga svarta hår mellan mina ben. Jag stack in ett finger och drog sakta ut det. Med det naturliga glidmedlet kom jag snabbt och kanske skrek jag också. Flämtande sjönk jag tillbaka. Wow, det var tydligen något jag behövde.
Jag torkade av mitt finger på insidan av jeansen, drog upp dem och reste mig upp. Rummet gungade till och jag tog om huvudet med båda händerna. Jag kom på att jag inte ätit frukost, hoppat över lunchen och nu var klockan snart tre. Vad skulle jag äta? Stanna på Espresso house, köpa hem thai eller stanna till på Donken? Då såg jag att någon tittade på mig. En kille stod i trappan och tittade på mig med ett roat uttryck. Hur länge hade han stått där? Jag kände hur kinderna började hetta.
”Hej”, sa han och leendet blev bredare.
* * *
Fastighetsmäklaren Emma får en ny underbar våning i Vasastan att förmedla. Det är ett objekt med potential att slå rekord i Göteborg men det bästa med uppdraget kanske inte är våningen ...
* * *
Efter den mycket uppskattade debuten med "Den vackra och underbara Carmens amorösa liv" förra året kommer Sonya Muño med en ny erotisk berättelse.
"En erotisk berättelse med sensuell touch när den är som bäst" Pia Widlund


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone