Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vi kunde lika gärna aldrig nånsin mötts
Isbn: 978-91-7719-017-2
Förlag: HarperCollins Nordic
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: maj 2020
Uppläsare: Rachel Mohlin
Length: 11 timmar 18 minuter

Ljudbok

Vi kunde lika gärna aldrig nånsin mötts

En ny härlig romcom av kritikerrosade Mhairi McFarlane!

Perfekta lösningen för dem båda - ett påhittat förhållande med ett hemligt, förutbestämt slutdatum ...

När Lauries pojkvän sedan många år gör slut vacklar hela hennes tillvaro. Inte blir det lättare av att de jobbar på samma advokatbyrå. Bara tanken på att börja dejta igen gör Laurie smått skräckslagen – hon vet inte ens hur Tinder fungerar! Och just när hon inte trodde att det inte kunde bli värre får hon veta att expojkvännens nya flickvän är gravid.

Lauries kollega Jamie tror inte på förhållanden. Men dessvärre behöver han en flickvän att visa upp för sin gammalmodiga chef. Och Laurie behöver en fejkpojkvän, helst ursnygg, för att göra expojkvännen svartsjuk. Perfekta lösningen för dem båda? Ett påhittat förhållande med ett hemligt, förutbestämt slutdatum. Men Laurie upptäcker snart att det ibland är en hårfin gräns mellan att låtsas vara kär i en person som är helt fel för en och att faktiskt bli förälskad ...

***
Mhairi McFarlane är en bästsäljande författare, född i Skottland 1976. Innan hon började skriva romaner jobbade hon som journalist. Hennes första bok You Had Me at Hello blev en omedelbar succé och hennes senaste, Det kommer aldrig vara över för mig (2019), nominerades till Adlibrispriset. Vi kunde lika gärna aldrig nånsin mötts är hennes sjätte roman. Mhairi bor i Nottingham med sin man och en katt.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone