Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Leda bra eller leda bäst – 8 steg som hjälper dig att hitta nyckeln till både ditt och dina medarbetares hjärta
Isbn: 978-91-9859-479-9
Förlag: The Book Affair
Kategori:
Medicin & hälsa Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: augusti 2020
Uppläsare: Peppe Ekmark
Length: 4 timmar 5 minuter

Ljudbok

Leda bra eller leda bäst – 8 steg som hjälper dig att hitta nyckeln till både ditt och dina medarbetares hjärta

Hur blir man en riktigt bra ledare? Får bättre resultat än någonsin? Och skapar det absolut bästa teamet?

Peppe Ekmarks nya bok Leda bra eller leda bäst ger enkla men mycket framgångsrika tips på hur man blir en bra ledare och får alla i gruppen att gå mot samma mål. Utifrån sin egen spännande historia och stora erfarenhet av ledarskap och teambuilding ger han tips, inspiration och konkreta verktyg som skapar förutsättningar att nå längre än man trodde var möjligt. En bra ledare lyssnar in, fattar beslut, delegerar och motiverar. Vissa säger att man föds till ledare men det är inte sant. Några har lättare för det men alla kan lära sig!

Boken bygger på de åtta steg som enligt Peppe är de viktigaste för att skapa engagemang på arbetsplatsen. Engagemang som leder till arbetsglädje, motivation och lysande resultat!

Leda bra eller leda bäst är en personlig och peppande bok om att skapa tillit, trygghet och förtroende och nå allra högst!

Peppes åtta steg som hjälper dig hitta nyckeln till ditt och dina medarbetares hjärta:

1. Blottlägg dig och visa vem du är
2. Bestäm dig och stå för det du tror på
3. Sätt upp tydliga mål och följ upp dem regelbundet
4. Måla upp målbilder
5. Våga vara mänsklig, ärlig och tydlig kärleksfullt
6. Ha balans i livet
7. Ha roligt och fira dina segrar
8. Lev dina drömmar

Peppe Ekmark är en av Sveriges mest efterfrågande föreläsare och utbildare inom säljutveckling, ledarskapsutveckling samt personlig utveckling. Han har mer än 35 års erfarenhet inom sälj och ledarskap, bland annat för Kinnevikkoncernen, och har konkreta bevis på att det går att både leda och sälja på ett mer kärleksfullt sätt. Resultatet på sista raden visar att den inställningen skapar lönsamhet.

I Leda bra eller leda bäst delar han med sig av sina lärdomar om att utvecklas till att bli en riktigt bra ledare. Han har tidigare gett ut boken Sälja bra eller sälja bäst hur du hittar nyckeln till kundens hjärta som har blivit en stor framgång bland säljare.

Peppe Ekmark erbjuder säljutbildningar och ledarskapsutbildningar samt workshops som utgår från hans böcker. Workshops som har blivit mycket uppskattade av deltagarna.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone