Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kvinnan
Isbn: 978-87-2652-383-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2020

E-bok

Kvinnan

Inför sin stundande semester anordnar arkitekten Stefan Collin en stor fest. När han sedan under småtimmarna går och plockar tomflaskor gör han en märklig upptäckt. I förrådsrummet på en bänk sitter en kvinna han känner igen. Hon heter Maria Hem-Larsen. Hon är död.

I sitt berusade tillstånd bestämmer sig Stefan för att flytta kroppen till sin flickvän Lauras frysbox. Dagen efter börjar han fundera på vem som kan ha mördat den stackars kvinnan. Känner han gärningsmannen eller har en främling tagit tillfället i akt under det festliga kaoset? När Stefan efter ännu en blöt kväll bestämmer sig för att avslöja liket för sina vänner är flickvännens frysbox plötsligt tom. Är det hon som har flyttat på Marias kropp? Och varför har hon i så fall inget sagt?

Rune Olausson, född 1933, är en svensk författare och översättare från Göteborg. Han har arbetat på både Svenska Telegrambyrån och Sveriges Radio. Förutom de böcker han gett ut under eget namn har han även skrivit flickböcker under pseudonymen Monica Alm.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone