Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kennedys hjärna
Isbn: 978-87-2649-636-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2020
Uppläsare: Gunilla Leining
Length: 10 timmar 6 minuter

Ljudbok

Kennedys hjärna

Nyinläsning av Gunilla Leining!

När Louise reser från Grekland till Sverige för en konferens så ser hon fram emot att få träffa sin son Henrik. Men när Henrik inte dyker upp anar hon oråd och beger sig till hans lägenhet. I bostaden hittar hon sin älskade son avliden. Allt pekar på självmord, men Louise tvivlar. Det måste finnas en annan förklaring.

För att gå till botten med vad som hänt bestämmer sig Louise för att följa Henriks rörelser under hans sista tid i livet. Tillsammans med ex-mannen Aron dras hon snart in i en mörk värld där kriminella opportunister fyller fickorna genom att hänsynslöst utnyttja aidsepidemins offer. När spåren leder allt högre upp i samhället inser de snart att deras liv är i stor fara. Kommer de lyckas avslöja vad som pågår bakom kulisserna - eller är det redan försent?

Henning Mankell (1948-2015) var en svensk författare och dramatiker. Hans böcker har sålts i över 40 miljoner exemplar och flera av dem har även filmatiserats. Mankell är också en av Sveriges internationellt mest lästa författare.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone