Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Alla skulle bara veta
Isbn: 978-87-2664-132-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2020
Uppläsare: Anders Mathlein
Length: 13 timmar 28 minuter

Ljudbok

Alla skulle bara veta

Allt förändras när Henrik inser att hans egenskaper stämmer väl överens med vanligt förekommande drag hos mördare. Han konstaterar att han är en mördare, han har bara inte mördat än.

Ida lever ett liv i ständig oro och rädsla. I skolan blir hon utsatt för mobbning och hemma blir hennes mamma misshandlad av sin pojkvän. Ida finner inte trygghet någonstans.

Martha lever i askorna av en skilsmässa och relationen till hennes dotter är minst sagt problematisk. Hon flyr problemen genom att studera grova våldsbrott och drömmer om en mer betydande tjänst inom polisen.

Tre livsöden vävs samman av en gemensam kuslig tråd i denna psykologiskt skruvade thriller, där inget är vad det först verkar ...

Ulric Alstermark (1973-) är född i Bromölla men sedan 1999 bosatt i Lund. Han är examinerad informatör och har gått författarskolan vid Lunds universitet. Han debuterade som författare 2015 med novellsamlingen 'Sex elvor' samt romanen 'Fria händer'. Den tryckta utgåvan av boken är utgiven på förlaget Ekström & Garay.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone