Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Micke och Molle
Isbn: 978-91-8920-710-3
Förlag: Pia Lebsund
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: december 2020

E-bok

Micke och Molle

av

 

 Micke och Molle

© 2016,2020 Författare Pia Lebsund Sagoberättare Benjamin Lebsund

Illustration: Pia Lebsund och Benjamin Lebsund,

 Kopieringsskyddet ©

Benjamin har börjat med egna versioner av de sagor jag berättat för honom som barn. Det kommer fram när vi skypar. Vi båda illustrerar och han berättar det som jag skriver ned.

Han har autism. Sedan skapar han på den dagliga verksamheten figurerna i keramik och målar tavlor. Det har inte kommit av sig självt. Jag har haft över tjugofem konstutställningar med Benjamin och profilerat Lindeparken i Stockholm samt Ottelinsskolan i Uppsala med estetisk verksamhet för barn med autism. Jag har också egna kurser med autism internationellt.

 

Det här är Benjamins variant av Micke och Molle och är vår sjätte saga. Benjamin och jag skypar om sagor som vi också gjort. Han använder dessa uttryck i sitt dagliga skapande och har fortsatt ha utställningar i Uppsala med bild, keramik och andra uttryckssätt. Det senaste var på café 84. På grund av pandemin visas den inte offentligt men kolla länken. Benjis fåglar och frukter Studio 34 som var inställd på grund av Corona, menhoppas kan visassnart. Kopieringsskyddet får inte kopieras.Benjamin Lebsund.

Äger alla rättigheter www.piaalife.se


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone