Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Frihet – att leva sin längtan
Isbn: 978-91-9864-003-8
Förlag: The Book Affair
Kategori:
Religion Filosofi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: december 2020
Uppläsare: Malin Berghagen
Length: 7 timmar 20 minuter

Ljudbok

Frihet – att leva sin längtan

Ingen kan bättre skriva boken om frihet än Malin Berghagen. Hon antog nämligen utmaningen själv att skapa sig ett liv i frihet. På riktigt. Genom att befria sig från invanda mönster och begränsande föreställningar som de flesta av oss människor bär på har hon följt sitt hjärtas röst, i kärlek, yrkesliv och när det gäller hemvist. Hon har befriat sig från en mängd måsten och är i sanning fri som människa med en gypset soul.  

Att uppleva att man lever i sann frihet är inte enkelt för alla eftersom den frihet vi åtnjuter är slumpmässig, beroende av våra gener, våra föräldrar, vår uppfostran och det samhälle vi växer upp i. Vår frihet kan verka godtycklig. Men, vi kan alla sträva efter frihet i största möjliga mån: frihet från vårt ego, frihet från begränsande föreställningar, frihet från andras och egna förväntningar.  

Vi kan öva på det i vardagen, genom att förändra vårt sätt att bemöta människor och hantera olika situationer. Vi kan också öva på att förlåta oss själva och inte vara våra egna värsta domare och det gäller oss alla. Vi är ofta självkritiska och har höga prestationskrav. Motgiftet är självmedkänsla att vara snäll mot sig själv; ta in att vi inte är ensamma; möta smärtan men inte fastna i den. 

Som Malin.  

I sin bok Frihet att leva sin längtan berättar hon ärligt och öppet om sin oro som barn, om att känna sig fängslad av sina egna hjärnspöken och snärjande tankar och om modet att våga leva i sin egenskapade frihet. Den kommer inte av sig självt utan har krävt övning, tunga erfarenheter och en omutlig vilja till utveckling av sig själv som individ. Hon berättar om motgångar och lösningar och återkommer till det som varit hennes största utmaning och gåva till sig själv. Att våga leva sin längtan att våga välja ett liv i frihet. 

Malin Berghagen är yogalärare och hälsoinspiratör med en bakgrund som fotomodell, skådespelare och programledare. Det här är hennes sjätte bok.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone