Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kalla fötter
Isbn: 978-91-7949-365-3
Förlag: Vilja förlag
Kategori:
Lättläst Feelgood
Tillgänglig sedan: mars 2021
Uppläsare: Lo Tamborini
Length: 30 minuter

Ljudbok

Kalla fötter

Sanna är 32 år och älskar livets goda. Hon har en mysig lägenhet och trivs på sitt jobb i presentbutiken Rosa Rummet. Ändå känner Sanna att något saknas: En man att dela tillvaron med. Men var finns han? Kanske närmare än hon tror ...

En romantisk trilogi om Sanna som söker den stora kärleken – något vi alla kan känna igen oss i, som en realityserie på bästa sändningstid. I Amanda Hellbergs tappning får vi möta karaktärer som känns äkta, med både små och stora problem. En sak är att hitta kärleken, en annan är att behålla den.

Kalla fötter är första boken i den romantiska serien om Sanna och presentbutiken Rosa Rummet. En inkluderande berättelse om känslor, relationer och passion. Boken är en mysig och romantisk berättelse som griper tag och värmer hjärtat.

Amanda Hellberg är en hyllad författare som har skrivit många spänningsromaner för vuxna, men även barn- och ungdomsböcker. Hon är en mästare på att beskriva relationer och erotik. För sin debutroman Styggelsen nominerades hon till Borås Tidnings debutantpris 2009.

Viljas böcker är uppskattade av personer som är ovana vid att läsa eller kanske har någon form av lässvårigheter. Språket är enkelt men innehållet är anpassat för vuxna läsare.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone