Jump to content
Cover for Där två hjärtan möts
Isbn: 978-87-2680-108-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Romance Feelgood
Accessible since: April 2021
Narrator: Hanna K Schmitz
Length: 11 hours 28 minutes

Audiobook

Där två hjärtan möts

Caden Holt är Red Door Inns hemliga vapen. Hon är lugn, samlad och en i allra högsta grad kompetent kökschef. Att hon dessutom bakar alldeles himmelska kanelbullar är bara grädden på moset. Men när hon råkar höra en konversation mellan värdshusparet Seth och Marie får hon en känsla av att värdshusets framtid är långt ifrån självklar. Borde hon vara orolig? Mitt i frukostruschen dyker plötsligt journalisten Adam Jacobs upp. Han har skickats till ön på välbehövd semester - men han har också ett uppdrag att utföra.

I ett försök att rädda värdshuset blir Caden ombedd att agera guide åt den efterlängtade resereportern. Och medan trevande känslor uppstår, står det snart klart att Adam döljer något som kan förstöra allt, för både Caden och Red Door Inn. Kommer hon kunna stoppa det som är på väg att hända - innan det är försent?

'Där två hjärtan möts' är den andra fristående delen i Liz Johnsons Prince Edward Island-serie.

Liz Johnson är en bästsäljande amerikansk författare från Phoenix, Arizona. Hon skrev sin första novell när hon var sju år gammal och tjugo år senare skrev hon för första gången kontrakt med ett bokförlag. Hennes böcker är fyllda med värme, kärlek och lyckliga slut.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone