Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vera Svansons dagbok för vloggstjärnor och lifehackberoende
Isbn: 978-91-2973-365-5
Förlag: Rabén & Sjögren
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: maj 2021

E-bok

Vera Svansons dagbok för vloggstjärnor och lifehackberoende

Vera Linnea Svanson har en ny dagbok som hon har döpt till ... (trumvirvel) ... Dammtuss! I Dammtuss skriver hon om allt som händer i familjen: Om storebror Svantes alla knäppa challenges, lillasyster Olivias jobbighet, mammas plötsliga intresse för yoga och pappas klantiga försök att renovera köket.

Även i skolan händer det grejer. Någon har klottrat på väggen i aulan och rektorn hotar med att lägga ner dramagruppen. Det får bara inte hända! Vera älskar dramalektionerna, att stå på scen är det bästa hon vet! Dessutom går ju Hugo i dramagruppen. Hugo, som Vera ABSOLUT INTE är kär i längre. Men det är ändå störigt att Salma sitter bredvid honom hela tiden, och hänger med honom hem efter skolan varje dag. Inte för att Vera egentligen bryr sig, alltså ...

Första boken om Vera, Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster, blev en stor succé bland både läsare och kritiker, och den fartfyllda stilen och alla knäppa karaktärer återfinns även i uppföljaren. Moa de Bruin är verkligen i högform när hon berättar vidare om Vera, bästisen Lise, moster Bibban och alla de andra. Välkomna tillbaka till Veras universum!



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone