Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kirskålsgrannar
Isbn: 978-91-7799-348-3
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: maj 2021
Uppläsare: Sofia Berntson
Length: 8 timmar 31 minuter

Ljudbok

Kirskålsgrannar

Kärlek, konkurrens och vackra trädgårdar på den skånska landsbygden.

Pommie Dahl är bygdens trädgårdsstjärna med Österlens mest prunkande rosor och tätaste lavendel. Men när trädgårdscelebriteten Frank Blumer flyttar in i huset bredvid, hotas plötsligt hennes ställning. Pommie gör allt för att inte hamna i underläge gentemot sin nya granne, en man som vet att njuta av livet och som charmar de flesta på sin väg. Frank, å andra sidan, verkar inte riktigt vara med i samma tävling som Pommie. Eller?
I sin strävan efter att vinna den årliga skördefesttävlingen påbörjar hon en utredning av Frank och finner både det ena och andra. Varför lyser hans äpplen som om de vore radioaktiva? Och vad har han egentligen på gång med pomologen, mustmakaren och tillika en av jurymedlemmarna i skördefesttävlingens kommitté, Carl?
Kirskålsgrannar är en lättsam trädgårdsroman om konkurrens, kärlek och att våga bryta sig loss från gamla mönster. Med humor, vackra trädgårdsmiljöer och njutbara smaksensationer får vi under en rekordvarm sommar följa Pommies upptåg på den skånska landsbygden på väg mot höstens klimax, skördefesttävlingen. Hur långt är Pommie beredd att gå för att vinna tävlingen? Och är hennes starka känslor för Frank egentligen något annat än vad hon tror?

JENNY CLEVSTRÖM är tidigare journalist och bosatt i Stockholm sedan tjugo år tillbaka. Hon arbetar med kommunikation och har studerat och arbetat i London, New York, Paris och Moskva. Kirskålsgrannar är hennes debutroman och den första boken i serien om Pommie och Frank.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone