Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Roten till allt ont
Isbn: 978-91-6424-409-3
Förlag: Piratförlaget
Kategori:
Romaner Deckare & spänning Samhälle & politik
Tillgänglig sedan: augusti 2021

E-bok

Roten till allt ont

Det här är en Robin Hood-historia som är otroligt smart skriven …kommando Karl-Bertil som tar från de rika och ger till de fattiga. Politiskt härligt skruvad …känns nästan som den här Hundraåringen… Jätteroligt, härligt! Johan Malm, Go'kväll


Något oerhört händer bakom Stockholms dyraste fasader. Surt försnillade miljoner försvinner spårlöst från miljardärers besparingar. Plötsligt gapar deras privata sparkonton tomma. Det händer igen, och igen, och igen.

Paniken bland riskkapitalisterna urartar snart i ett ramaskri.

Vem har mage att stjäla från de rika?

Samtidigt återstartas nedlagda fabriker i de döende byarna i Norrlands skogsland. Bortslängda människor får en ny chans. Någon är ute efter att ställa saker och ting till rätta.

En rättvisans riddare sveper genom Sveriges samtid. Vem är han? Och varför?Programledaren Robin Johansson på Sveriges Television blir den som kommer gentlemannatjuven på spåren - ett uppdrag som utmanar samhällets starkaste krafter.

Micke Leijnegard är en av Sveriges mest kända och folkkära tv-programledare. Hans debutroman Roten till allt ont är en halsbrytande historia om Sverige av idag. En spännande och intelligent berättelse, unik i sitt slag en studie i gott och ont, rikt och fattigt, rätt och fel.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone