Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Argbiggornas antikvariat
Isbn: 978-91-8023-054-4
Förlag: Modernista
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: augusti 2021

E-bok

Argbiggornas antikvariat

»En härlig feelgoodroman. För en bokälskare är miljön med alla böcker underbar!« Katarina Ruus

»Underhållande och humorfylld läsning med starka, självständiga kvinnliga karaktärer i fokus.« Benita Svensson, Mariestads-Tidningen

»Varm, härlig och spännande feelgood om en kvinna i sina bästa år.« Anna Alemo

Agatha »Agge« Blom är arg. Hennes liv har inte alls blivit som hon tänkt sig. Vid det här laget skulle hon rest jorden runt och haft både man och barn. Dessutom missköter den odräglige hyresvärden underhållet av hennes älskade antikvariat och grannarna i kvinnokollektivet är onödigt påträngande. 
När fastigheten bredvid säljs och den nye ägaren visar intresse även för antikvariatet snurrar tankarna i Agges huvud. Kanske borde hon ta den enkla vägen ut och avsluta sitt kontrakt i förtid, något hyresvärden med alla medel försöker få henne att göra. Men när den nye vaktmästaren får det att pirra i magen på henne och kvinnokollektivet visar sig från sin bästa sida kommer hon på andra tankar - åtminstone tills hyresvärden börjar ta till ännu värre övertalningsmetoder.
Nu behöver Agge fundera ett extra varv på om ensam verkligen är stark, eller om alla ibland behöver lite hjälp från sina vänner. 

FRIDA GRÅSJÖ är jurist och feelgoodförfattare, bosatt i Karlstad. Våren 2021 kom hennes första bok på Modernista, Bed & Breakfast för lata brudpar, första delen i RosnässerienArgbiggornas antikvariat är den andra fristående delen i serien, som kretsar kring familjen Blom i den fiktiva staden Rosnäs i Dalsland.

»Så har jag läst andra boken i Rosnäs-serien. Och precis som jag trodde var den ju bara bäst!« Älskar att läsa

»Boken med det snyggaste omslaget! En energifylld feelgood med oväntat mycket kärlek och värme.« Kaisa Johansson, författare

»Frida är en karismatisk och härlig författare. Har du inte läst Argbiggornas antikvariat är det dags!« Bokfiii 

»Mysig feelgood som gör en varm i hjärtat.« Sofias bokhylla



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone