Hoppa till innehållet
Omslagsbild för I drakens spår
Isbn: 978-91-8929-849-1
Förlag: Bookmark Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: augusti 2021
Uppläsare: Reine Brynolfsson
Length: 16 timmar 24 minuter

Ljudbok

I drakens spår

Ombord en isbrytare i Arktis hör en sonaroperatör ett märkligt oväsen. Hon inser snart att ljudet kommer från under istäcket. Och att det låter som mänskliga skrik.


I Washington misstänks en spion med kodnamnet Surveyor ha infiltrerat CIA. President Jack Ryan tvingas sätta alla resurser på att hitta spionen vars avslöjanden redan satt flera amerikanska agenter i livsfara.


Samtidigt letar de kinesiska myndigheterna febrilt efter den försvunna forskaren Liu Wangshu, vars senaste projekt ryktas revolutionera landets militära teknologi. Kina fruktar att Wangshu sålt sin idé till den amerikanska militärmakten och de är beredda att gå över lik för att den nya tekniken inte ska hamna i fiendehänder.  


I DRAKENS SPÅR är den senaste boken om president Jack Ryan. Som alla Tom Clancys #1 New York Times-bästsäljare är den skrämmande realistisk och aktuell, som hämtad direkt från verklighetens löpsedlar om spionage och den globala maktkampen om naturresurser.  


2018 blev Jack Ryan tv-serie med bland andra Michael Bay och John Krasinski i regi, där säsong tre är planerad att spelas in 2021. I april blir Tom Clancys bok Utan misskund(Without Remorse) film med Michael B. Jordan i huvudrollen.  


TOM CLANCY (1947 2013) skrev inte mindre än 18 New York Times-bästsäljare under sin livstid. Många ser honom som grundaren till hela internationella thrillergenren och flera av hans böcker har blivit filmklassiker.  


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone