Jump to content
Cover for Mot hans vilja
Isbn: 978-91-8941-395-5
Publisher: Bookea
Category:
Novels
Accessible since: September 2021
Narrator: Katrine Hamori
Length: 6 hours 24 minutes

Audiobook

Mot hans vilja

Erik har ett problem. Han dricker. Trots att hans drickande skapat konsekvenser, vägrar han erkänna det. Han är i total förnekelse. Lena inser att detta kommer att tvinga henne att lämna honom. En känd artist går ut och talar offentligt om sin alkoholism och att han genomgått behandling. Detta och en annons på en sportsida hjälper henne att hitta en lösning. Men det innebär att hon måste ljuga och gå bakom ryggen på sin man Erik för att kunna genomföra den drastiska planen. Smussel och hemlighetsmakeri krävs för att iscensätta interventionen. Flera gånger är allt nära att avslöjas och därmed stjälpa den livsavgörande händelsen.

Vändpunkten kommer en kall eftermiddag i februari. På darriga ben kliver Lena ur bilen, fullt medveten om att hennes och barnens framtid kan avgöras inom loppet av en halvtimme.

"Mot hans vilja är" en sann historia som bygger på en verklig händelse som visar att livet för en vanlig familj kan vara fyllt av dramatik, intriger och desperation. Den vill visa att det finns hjälp att få. Men att det krävs mod och beslutsamhet att sätta planen i verket. Och ett stort mått av kärlek.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone